Despre noi

Află mai multe informații despre echipa nshost.ro.

Echipa nostră vă oferă hosting, vps hosting, ssd hosting la cele mai mici preţuri de pe piaţă. Serviciile noastre au fost gândite în aşa fel încât raportul preţ/calitate să fie întotdeauna la un nivel deasupra competiţiei.

5907+

Total domenii înregistrate.

3992+

Total domenii găzduite.

4000+

Total Clienți.

De ce să ne alegi pe noi?

Servicii web & înregistrare domenii.

Înfiinţată în anul 2007, compania nshost.ro a crescut treptat devenind un furnizor de servicii web important pe piaţa din Romania. În zilele noastre, nshost.ro poate numara 4375+ de domenii înregistrate, 2999+ domenii găzduite şi 4000+ clienţi.

Misiunea noastră.

Misiunea noastră este să oferim cele mai bune soluţii la cele mai mici preţuri. Lucrăm zi de zi să îmbunătăţim infractura şi serviciile pe care le oferim. Satisfacem orice cerinţă a clientului, asigurând cele mai bune servicii web, suport 24/7 şi monitorizare sisteme proactiv.

De ce să ne alegi pe noi?

Performanţă şi viteză.

Securitate asigurată.

Uptime garantat 99.9%.

Suport gratuit 24/7/365.

Activare instantă.

Backup prin SyncOnix.

Părerea clienților

Află care este părerea clienților despre serviciile noastre de web hosting și colocare.

Soluții rapide și eficiente – cam așa s-ar putea descrie pe scurt colaborarea noastră bazată pe încredere, profesionalism și promptitudine.

Catalin Arcu
Brand Manager – IBC Focus

I-am cunoscut pe cei de la NSHost acum mai bine de 5 ani. Eram în căutarea unui nou provider care să aibă mai puține limitări având multiple domenii de găzduit.

Aurel Stanciu
Marketing Partner JUSTAD

Ce ne-a plăcut foarte mult în schimb aici, a fost faptul că am avut suport, când a fost nevoie, foarte rapid și de asemenea și raportul calitate/preț al serviciilor.

Pop Alex
Deținător boxnets.com