SERVERE DEDICATE

Performanță ridicată cu 100% stocare pe SSD

plată lunară

Serverele dedicate oferite de către NSHOST sunt echipamente hardware Enterprise.

DE CE server dedicat?

Un plan dedicat de găzduire al serverului înseamnă că site-ul dvs. este singurul site găzduit pe server. De asemenea se poate configura în funcție de nevoile clientului, spre deosebire de găzduirea shared unde volumul de spațiu pe disc și lățimea de bandă alocată este limitată, deoarece există alți utilizatori care au acces la server.

Dacă ai nevoie de mai multe ip-uri minim 254 ip-uri subnet /24 la 250€ lunar.

Contactează departamentul de vânzări pentru ofertă

Resurse Server Dedicat
4x CPU Core 50 RON / lunar Max 24
8 GB Memory 40 RON / lunar Max 64 GB
500 GB Storage 200 RON / lunar Max 2000 GB
1 IPv4 10 RON / lunar Max 254 /24
DDOS / ARBOR 100 RON / lunar 10 Gbps / 1 Mpps

Protectie DDOS

Vă protejăm serverul dedicat împotriva atacurilor de tip DDOS, astfel datele dumneavoastră vor rămâne în siguranță.

Infrastructură rețea

Rețeaua NSHOST se bazează pe echipamente Cisco, GTS TELECOM principalul furnizor de internet, care până acum a garantat un uptime de 99.99%.

Infrastructură datacenter

Data center-ul care găzduiește serverele noastre ne oferă siguranță avansată, atât pentru echipamentele fizice cât și cele virtuale.

Instant Activation

Serviciul comandat va fi activat automat și instant, în cazul în care veți efectua plata online cu cardul sau prin contul de PayPal.

Suport Dedicat

Echipa noastră de asistență tehnică este disponibilă 24/24, pentru a răspunde tuturor dificultăților întâmpinate în serviciile utilizate de dvs.

Modalități de plată

Pentru a avea vps-ul online în cel mai scurt timp recomandăm să plătiți cu Paypal sau cu Cardul de Credit; dacă plățile se fac prin bancă sau prin trezorerie se va activa doar la dovada plății.

Întrebări frecvente

Găzduire server dedicat

Ce este un server dedicat?

Un server dedicat se referă la închirierea și utilizarea exclusivă a unui computer care include un server Web, software asociat și conexiune la Internet, găzduită în sediul companiei de gazduire web. Un server dedicat este, de obicei, necesar pentru un site Web (sau un set de site-uri conexe ale companiei) care pot genera o cantitate considerabilă de trafic - de exemplu, un site care trebuie să se ocupe de până la 35 de milioane de hit-uri pe zi. Serverul poate fi de obicei configurat și operat de la distanță de către client.

De ce să aleg server dedicat?

Un plan dedicat de găzduire a serverului înseamnă că site-ul dvs. este singurul site găzduit pe server. De asemenea se poate configura în funcție de nevoile clientului, spre deosebire de găzduirea shared unde volumul de spațiu pe disc și lățimea de bandă alocata este limitată, deoarece există alți utilizatori care au acces la server.