SERVERE VPS

Performanță ridicată cu 100% stocare pe NVME.

VPS-Personal

59 RON/ lunar
  • 4 vCPUs Intel E5 Series
  • 4 GB RAM Dedicat Garantat
  • 50 GB - NVME - Disk Space
  • Trafic lunar necontorizat
  • 1 IP Included

VPS-Enterprise

149 RON/ lunar
  • 12 vCPUs Intel E5 Series
  • 16 GB RAM Dedicat / Garantat
  • 150 GB - NVME - Disk Space
  • Trafic lunar necontorizat
  • 1 IP Included

Resurse personalizate

Fiecare server virtual are posibilitatea de a-și extinde resursele manual și dinamic pe baza cererii clientului. Adresele IP dedicate sunt limitate la 25, dar pot fi majorate la cerere, cantitatea maximă de stocare disponibilă pe server este de 4000 GB. Rețineți că resursele serverului virtual nu pot fi prelungite pe termen nelimitat, datorită restricțiilor privind termeni și condiții.

Soluția de DDOS este ARBOR printre cele mai eficiente soluții de DDOS protejează atacuri de 10 Gbps și până la 1 milion de pachete pe secundă la doar 25 de ron lunar.

Contactează departamentul de vânzări pentru ofertă

Resurse VPS (Virtual Privat Server)
4x CPU Core 50 RON / lunar Max 24
8 GB Memory 40 RON / lunar Max 64 GB
500 GB Storage 200 RON / lunar Max 2000 GB
1 IPv4 10 RON / lunar Max 254 /24
DDOS / ARBOR 100 RON / lunar 10 Gbps / 1 Mpps

Administrare VPS

Serverul VPS se poate administra rapid și eficient din panoul de client secțiunea serviciile mele.

Activare VPS

Mașina Virtuală se va crea și activa instant odată cu efectuarea plății prin Paypal sau cu Cardul de Credit.

Panou control

Puteți să vă gestionați mașina virtuală direct din contul de client unde puteți să restartați, opri, porni mașina virtuală chiar și reinstala sistemul de operare dorit.

Opțiuni VPS

Pe serverul vps se pot instala numeroase panouri de control: cPanel / Plesk / Webmin multe altele; soluții de DNS / PROXY / MAIL.

Resurse VPS

Vps-urile sunt create pe servere enterprise care au procesoare Intel technologie E5, memorii ram ECC, partea de date se află pe diskuri SSD care sunt în raid 10 în controller hardware și o conexiune de rețea la 10 Gbps.

Modalități de plată

Pentru a avea vps-ul online în cel mai scurt timp recomandăm să plătiți cu Paypal sau cu Cardul de Credit; dacă plățile se fac prin bancă sau prin trezorerie se va activa doar la dovada plății.

Întrebări frecvente

Găzduire VPS

Ce este o găzduire pe server VPS?

VPS sau server privat virtual este o bucată privată a unui server virtualizat, care rulează propriul sistem de operare privat în timp ce permite partajarea unui server fizic cu alții. Multe servicii "cloud" sunt, în esență, servere virtuale private (VPS.) Există diferite programe folosite, numite tehnologii de "virtualizare". Fiecare are propriile beneficii, dar pentru cele mai multe scopuri, un VPS poate funcționa la fel ca un server dedicat.

Cum funcționează un VPS?

Un VPS este, în principiu, un server care rulează într-un server. Un server fizic găzduiește mai multe servere virtuale, fiecare izolat de celelalte. Acest lucru este realizat cu un software care segmentează serverul fizic și păstrează fiecare segment separat de restul. Fiecare VPS poate fi, de asemenea, repornit independent.

Care sunt avantajele găzduirii VPS?

Stabilitate - Spre deosebire de găzduirea shared, traficul și activitățile altor clienți VPS nu vă vor afecta negativ funcționarea. Performanță - Având propria alocare a resurselor, puteți permite vizitatorilor dvs. să se bucure de perioade de încărcare mai rapide. Resurse dedicate - VPS hosting vă oferă mai mult spațiu pe disc, CPU și RAM.