Cele mai bune soluții de VPS hosting când ai nevoie de minim 200GB spațiu stocare

Cele mai bune soluții de VPS hosting când ai nevoie de minim 200GB spațiu stocare

Cele mai bune soluții de VPS hosting când ai nevoie de minim 200GB spațiu stocare

  • 10 months ago
  • postat de: NSHOST

 

Cele mai bune soluții de VPS hosting când ai nevoie de minim 200GB spațiu stocare

Oferi clienților tăi servicii de găzduire ca reseller, ești dezvoltator de soluții web sau ai mai multe soluții web pentru care ai nevoie de configurații speciale pentru ca serverul tău să ofere cei mai buni timpi de încărcare, asigurând un spațiu de minim 200GB și securitate pregătită pentru 2021?

 

La o primă căutare pe net găsim foarte multe soluții de găzduire web shared promovate, însă dacă avem nevoie de un server VPS cu minim 200 GB spațiu, avem de săpat mult până când reușim să ne clarificăm topul preferințelor, după analiza ofertelor pe care le găsim.

 

Top oferte de găzduire VPS hosting

 

Serviciile de găzduire pe server virtual (VPS) este un mare upgrade față de un serviciu de găzduire partajat (shared hosting, cum ar fi planurile shared-web de la NSHOST). Deși găzduirea partajată este rentabilă pentru site-urile web la început de drum, nu este o opțiune atunci când se dorește găzduirea mai multor domenii cu cerințe de configurare mai mult sau mai puțin specifice soluțiilor instalate pe server.

 

Găsirea celui mai bun plan de găzduire VPS poate dura mai mult timp, existând foarte mulți furnizori de hosting care oferă opțiuni VPS și analiza ofertelor ar dura zile întregi.

 

Din fericire pentru voi, ne-am decis să investigăm opțiunile pentru nevoie specifică unui reseller sau unei soluții ce are nevoie de spațiu de minim 200GB, în speranța că-ți salvăm timp prețios. Am studiat zeci de planuri de găzduire VPS și am restrâns opțiunile pe care vi le recomandăm să le aveți în vedere.

 

TOP 5  oferte servere private virtuale în 2021

 

 

#

Plan, furnizor

RAM

Procesoare

Spațiu

Preț/lună

TVA deductibil

1

VPS-Enterprise, NSHOST

199lei, plăți lunare

8 GB

8 vCPU Intel E5

200 GB

bandwidth ∞

199.00 lei

plata lunară

2

Ultimate, BlueHost

70.24$ pentru 12 luni avans

8 GB

4 cores

120 GB

2TB bandwidth

342.40 lei

plata anuală

🗙

3

VPS 6, Hostinger

72.99$ din anul 2, 12 luni avans

8 GB

4 cores

160 GB

8TB bandwidth

292.49 lei

plata anuală

🗙

4

Supersonic 8, A2hosting

32.97€ + 8.235€ din anul 2, 12 luni avans

8 GB

2 cores

150 GB

2TB bandwidth

200.84 lei

plata anuală

🗙

5

General purpose, DigitalOcean

70.24$ pentru 12 luni avans

8 GB

2 cores

25 GB

4TB bandwidth

240 lei

plata anuală

🗙

Precizări

*costul planurilor prezentate în € pe site-urile furnizorilor au fost convertite în RON la cursul BNR al zilei de ieri, 16.02.2021, când 1€ = 4.8747 RON, iar 1$ = 4.0073 RON

** luăm în calcul doar costul planului standard, nu ofertele pentru primele X luni de contract, ținând cont de faptul că se depune un efort prea mare pentru ca un reseller să-și mute planul de găzduire periodic, pentru a beneficia de ofertele primelor luni de contract.

*** costul TVA nu este inclus în  niciun plan, însă urmărim și aspectul important al deductibilității acestui cost

**** când prețul lunar este aferent unui abonament pe 4 ani, am ales tariful specific unui abonament anual (exemplul celor de la Hostinger, care oferă 38.99$/luna dacă se plătesc în avans 4 ani de contract, versus 58.99$/luna dacă se achită 1 an în avans.

 

 

Recomandări finale

 

Nu te grăbi să te bucuri de primul preț afișat de furnizori, ci testează efectiv achiziția unui plan (până la momentul plății) și studiază bine discounturile promoționale oferite, de regulă, la prima perioadă achiziționată. Prețul poate crește enorm în următoarele perioade contractuale.

Analizează și limitările de bandwidth, precum și costurile adiționale pentru fiecare nou IP necesar, backupul zilnic necesar sau pentru creșterea resurselor atunci când ai nevoie de, să zicem, încă 50GB pentru afacerea ta.

Nu uita nici de deductibilitatea TVA-ului, pentru că sunt sume importante pe care afacerea ta le deduce colaborând cu NSHOST, față de restul competitorilor.

Alte aspecte importante sunt și costul de securizare a accesului la server exclusiv prin VPN, protecția împotriva atacurilor cibernetice, suportul oferit de către companie - iar acest lucru nu este de neglijat. La nevoie, fiecare minut contează și este important să știi că ai un partener pe care te poți baza și cu care vorbești pe limba ta, putând să te faci înțeles rapid.

Te încurajăm să alegi planul de găzduire optim afacerii tale, după ce studiezi pe îndelete ofertele de hosting NSHOST VPS sau Cloud.