Why SSD VPS?

Why SSD VPS?

Why SSD VPS?

  • 8 years ago
  • postat de: nshost

Probabil ați observat faptul că tot mai multe companii oferă servicii de SSD Hosting, majoritatea renunțând la hosting-ul pe hard disk-uri normale. Și probabil v-ați întrebat care sunt diferențele. Însă nu ați găsit niciun răspuns care să elucideze misterul SSD Hosting. NSHOST vă oferă nu doar SSD Hosting ci și motivul pentru care să optați pentru această variantă de stocare a site-ului dumneavoastră.

Motivul din spatele paginii

Deoarece rulează pe un tip de aranjament RAID, un VPS SSD poate ajunge până la viteze de 100 de ori mai mari decât cea a unui hard disk normal. Asta înseamnă că un site cu foarte multe poze și foarte mult conținut nu va fi niciodată mai lent decât un site cu câteva pagini și conținut modest.

În trecut, exista însă un dezavantaj pentru SSD Hosting. Deoarece capacitatea de stocare era oarecum limitată, majoritatea utilizatorilor optau pentru variante tradiționale. Odată cu ieftinirea SSD-urilor de capacitate ridicată, acest dezavantaj a dispărut complet.

Cuvânt de încheiere

Companii precum NSHOST oferă acum SSD Hosting la prețuri foarte mici, majoritatea oferind doar acest tip de serviciu. În momentul în care faceți alegerea sau trecerea de la un sistem clasic de hosting la unul SSD, este important să luați în calcul bugetul pe care vi-l permiteți lunar precum și care sunt nevoile realiste pe care le aveți în prezent dar și ce vă rezervă viitorul. Cu prețuri variind de la 1 dolar la chiar 500 de dolari, alegerea este doar a dumneavoastră!