Avantajele unui shared hosting

Avantajele unui shared hosting

Avantajele unui shared hosting

  • acum 11 luni
  • postat de: NSHOST

O afacere fără website nu poate avea un viitor pe termen lung din moment ce consumatorii caută informații online despre partenerii de business sau produsele și serviciile dorite. 

 

Deținerea unei afaceri fără a avea un site web creat pentru promovarea acesteia va forța clienții potențiali să meargă la concurenții tăi care au deja un site bine indexat SEO sau care au campanii active în Google AdWords și pot fi găsiți în prima pagină a celor mai des folosite căutări pentru acele servicii sau produse. A avea un site web nu numai că îi va ajuta pe oameni să găsească informațiile pe care le caută, dar îi va oferi afacerii tale mai multă credibilitate. Mai mult decât atât, dacă vrei să ai o afacere 24 de ore, 365 de zile pe an, atunci trebuie să începi un site web, dacă nu ai deja unul. 

 

Este ușor să te simți copleșit atunci când încerci să creezi un site web de la zero, deoarece se pare că există atât de multe variabile care trebuie luate în considerare atunci când îl configurezi. Una dintre cele mai importante decizii după ce se ia decizia construcției sau actualizării unui website este găzduirea web.

 

Alegerea unei “gazde web” care se încadrează în bugetul propus și care va răspunde criteriilor stabilite pentru succesul dorit sunt ambele cruciale. De aceea, ar trebui să se înțeleagă mai întâi diferențele dintre diferitele tipuri și planuri de găzduire existente și apoi să iei decizia de hosting corectă, în conformitate cu acestea.

 

După ce ai făcut doar o mică cercetare, vei fi gata să alegi cel mai bun plan de găzduire pentru tine și site-ul tău.

 

Ce înseamnă un shared hosting?

 

‘Gazduirea web partajată’ se referă la un serviciu de găzduire web în care un singur server fizic găzduiește mai multe site-uri web. Deoarece mulți utilizatori folosesc simultan resursele unui singur server, costurile lor sunt eficientizare și foarte scăzute.

 

Când un site web este încărcat pe un server cu găzduire partajată, acel server va fi responsabil pentru difuzarea informațiilor tuturor site-urilor web găzduite pe acesta. Serverele partajate pot găzdui sute sau chiar mii de site-uri.

 

Fiecare client al serverului de găzduire web partajată are acces la funcții precum baze de date, spațiu pe disc, gestiune server cu licență cPanel, conturi FTP, conturi de e-mail nelimitate și gratuite, backup incremental zilnic pentru asigurarea continuității afacerii și restaurării rapide atât a tuturor fișierelor încărcate pe server cât și a bazelor de date în caz de nevoie și multe altele, în funcție de planul ales. Resursele de sistem sunt alocate automat, însă ele pot fi scalate la cerere și fiecare client primește un procent din RAM și resursele CPU ale serverului partajat.

 

Care sunt avantajele unui shared hosting?

 

Cel mai mic buget posibil. Găzduirea web partajată oferă o soluție de găzduire mai puțin costisitoare. Compania de hosting își permite să ofere un preț mic datorită faptului că toate costurile de intreținere sunt distribuite între mai mulți clienți. Planurile de bază încep de la o valoare de 9lei/lună și pot ajunge la 59lei/lună pentru pachete premium cu spațiu mai mare, acces SSH, adresă IP dedicată, NGINX high performance caching, Git project repository și alte beneficii.

 

Simplu de gestionat. Site-ul web poate fi gestionat printr-un panou de control foarte ușor de utilizat. Interfața de utilizator simplificată, oferită de majoritatea furnizorilor de găzduire, face ca procesul de gestionare să fie simplu pentru utilizatori. Toate sarcinile administrative și sarcinile de monitorizare asociate cu găzduirea partajată sunt ușor de gestionat.

 

Ușor de scalat. Site-ul tău web poate începe cu un plan de găzduire partajat pentru a salva bugete la început de drum. Unul dintre avantajele găzduirii web partajate este că permite o  extindere rapidă și automatizată pe măsură ce nevoile de business cresc. Un exemplu clar este momentul în care site-ul începe să înregistreze o creștere semnificativă a numărului de vizite și utilizatori care accesează paginile în același timp.

 

Mai multe domenii pe același server. Găzduirea partajată este o alegere perfectă în cazul în care trebuie să gestionezi câteva site-uri web într-un singur cont/director. Trebuie doar să direcționezi nameserverele fiecărui domeniu către adresele serverului tău.

 

Potrivit pentru site-uri web dinamice. Este bine că unele dintre cele mai populare sisteme de management al conținutului (CMS), cum ar fi WordPress este eficientizat pe oricare dintre planurile de găzduire NSHOST. Aceste platforme pot să utilizeze diverse limbaje de programare, cum ar fi Perl, Python sau PHP, toate putând rula în mod eficient pe un server partajat și securizat de către echipa de experți rețea & securitate NSHOST.

 

Gestionat de profesioniști. Găzduirea web partajată îți ia grija întreținerii serverului tău in-house, responsabilizând echipa furnizorului de hosting  să întrețină serverul, să actualizeze librăriile, să asigure securitatea și documentarea tentativelor de acces al utilizatorilor și mai ales să protejeze conținutul găzduit împotriva eventualelor atacuri cibernetice. 

Cu planul Cloud Hosting, beneficiezi și de migrarea la cheie a site-urilor găzduite pe alte server către noul tău server, pe lângă asistența tehnică profesionistă pentru upgrade hardware, întreținere, actualizări software, protecție DDoS și așa mai departe.

 

Soluțiile de găzduire în cloud sunt folosite din ce în ce mai mult în fiecare an și este ușor de înțeles de ce. Întreprinderile înțeleg beneficiile găzduirii în cloud și modul în care acestea le afectează activitatea. 
Pentru a lansa o nouă soluție, puteți achiziționa domeniile preferate la cele mai convenabile prețuri folosind soluția rapidă de înregistrare domenii  și să  investiți într-un plan de găzduire securizat și optim - alegând o soluție de hosting NSHOST web shared, VPS sau Cloud. Recomandă atenție deosebită strategiei de caching potrivite afacerii dvs pentru a asigura timpi optimi de încărcare a fiecărei pagini web.