Cel mai ușor backup de server

Cel mai ușor backup de server

Cel mai ușor backup de server

  • acum 11 luni
  • postat de: NSHOST

Website-ul, emailurile asociate unui domeniu web și toate informațiile stocate în baza de date și în foldere de pe server sunt linia de salvare a fiecărei organizații, iar strategia și planurile de backup a datelor sunt indispensabile pentru fiecare utilizator. Dacă datele se pierd sau devin corupte, pierderea de timp și bani poate fi uriașă. Chiar mai mare impactul negativ când problemele de pe server impactează direct/indirect clienții afacerii. Încrederea clienților se câștigă greu (în luni și ani de colaborare), dar se poate pierde într-o clipă.

 

Strategia de backup a datelor de pe server intră în categoria de ‘risk management’ și ajută la păstrarea în siguranță a datelor companiei și mai ales la restaurarea datelor atunci când este necesar și la protejarea informațiilor importante împotriva defecțiunilor, atacurile cibernetice, coruperea datelor, dezastrele naturale, problemele de rețea sau defecțiunile software.

 

O strategie de backup a datelor ajută la minimizarea timpului de nefuncționare și la îmbunătățirea protecției datelor și a disponibilității sistemului dumneavoastră critic. Prin urmare, Planul de recuperare în caz de dezastru și strategia de continuitate a afacerii sunt o necesitate pentru orice organizație.



 

De ce Synconix?


 

Synconix acoperă cele mai populare distribuții de sisteme de operare pe servere și permite utilizatorilor (ultra-intuitiv și rapid) să navigheze prin istoricul de backup asigurat zilnic și să restaureze datele ușor. Synconix asigură backup atât pentru fișierele existente pe server, cât și pentru bazele de date.

 

RedhatCentOSCloudLinuxOracle LinuxUbuntuDebianFedoraSuse LinuxFreeBSD

 

Utilizatorii cPanel pot vedea “rezervele zilnice” salvate și pot alege să restaureze orice rezervă disponibilă direct din contul lor prin „Self Restore”. Pluginul Synconix cPanel va identifica automat numele de domeniu al contului de utilizator și bazele de date disponibile și fișierele de cont.

Pluginul Plesk folosește aceleași caracteristici ca și cPanel și acesta poate fi instalat și din panoul central de gestionare Synconix cu un singur clic. Cu siguranță veți evita biletele utilizatorilor pentru restaurarea datelor lor, în timp ce aceștia pot face acest lucru oricând doresc.

Cu managementul centralizat și securizat de backup - Synconix - se pot configura permisiuni mai multor conturi pentru acces pe anumite servere pe care să le poată gestiona. Gestionează serverele într-un singur loc. Ușor de utilizat: cu doar câteva clicuri, rețeaua de backup este configurată, iar backup-urile programate sunt gata de rulare. Panoul de gestionare oferă la instalare o criptare SSL de 2048 de biți cu mai multe opțiuni de restricție, cum ar fi zonă privată și acces numai prin adresă IP sau autentificare cu doi factori.

Securitatea este cel mai important lucru al unei rețele de rezervă și Synconix a fost construit pe această idee. Copiile de rezervă sunt controlate de panoul de management central, iar serverele nu au acces la panoul de management. În acest fel, backup-urile și rețeaua de rezervă sunt complet securizate și izolate.

 

Soluțiile de găzduire în cloud sunt folosite din ce în ce mai mult în fiecare an și este ușor de înțeles de ce. Întreprinderile înțeleg beneficiile găzduirii în cloud și modul în care acestea le afectează activitatea. 
Pentru a lansa o nouă soluție, puteți achiziționa domeniile preferate la cele mai convenabile prețuri folosind soluția rapidă de înregistrare domenii  și să  investiți într-un plan de găzduire securizat și optim - alegând o soluție de hosting NSHOST web shared, VPS sau Cloud. Recomandă atenție deosebită strategiei de caching potrivite afacerii dvs pentru a asigura timpi optimi de încărcare a fiecărei pagini web.