Cloud hosting pentru web developers

Cloud hosting pentru web developers

Cloud hosting pentru web developers

  • acum 3 ani
  • postat de: NSHOST

Creatorii de site-uri sau aplicații se pot concentra pe dezvoltarea codului în mod eficient, în timp ce experții noștri în rețelistică se ocupă cu actualizarea softurilor instalate pe un server cloud. 


Nevoile unui software developer pot fi foarte diferite și unele pot fi mai importante decât altele -  securitate server, flexibilitate pentru scalarea resurselor pe măsura creșterii numărului de utilizatori care accesează platformele web sau a complexității soluțiilor web, spațiu disponibil, capacitate RAM, procesoare, control intuitiv pe server, preț transparent, acces SSH, Git control, instalări de extensii, plugins. 

NSHOST a pregătit pachetele Cloud Hosting special gândite pentru persoanele care nu vor să piardă timp pe zona de actualizare și securizare server, ci vor să se concentreze pe dezvoltarea produselor web în deplină siguranță. Pachetele Cloud asigură peste 100,000 de vizite unice în fiecare zi, la timpi ultra-rapizi de încărcare. Fiecare server Cloud are IP dedicat, însă pot fi adăugate mai multe adrese IP la cererea clientului. 

Asigurarea accesului prin SSH este extrem de importantă și, pentru dezvoltatorii care vor un layer suplimentar de securitate, configurăm soluții certificate de VPN prin care conținutul transferat se criptează folosind ultimele tehnologii din domeniu - ceea ce nu afectează negativ viteza de încărcare pentru utilizatori. Prin acest Secured Shell Hosting access, practic se asigură  acces rapid la structura fișierelor disponibile pe un server, putând efectua monitorizări live de loguri, pornire/oprire servicii, instalări de software, gestiune bază de date etc. Principalul beneficiu este criptarea datelor transferate, astfel încât accesul la server este securizat suplimentar, inclusiv prin key unice atribuite fiecărui dezvoltator în parte. 

Un server cloud asigură performanță maximă și scalabilitate în funcție de nevoi, însă cel  mai important lucru este faptul că preia integral efortul de administrare necesar pentru un server pe platforma Linux. 

În oricare pachet Cloud Hosting NSHOST asigură și migrarea conținutului de pe serverul vechi pe cel nou, backup zilnic incremental pentru tot conținutul găzduit pe perioada solicitată de client. Componenta de backup este intuitivă și devine extrem de ușor de restaurat orice versiune salvată în backup - la o selecție și un  click distanță. 

Serverele Cloud sunt dotate cu procesoare Turbo de înaltă performanță, sunt foarte puternice și oferă performanțe extreme, astfel încât site-urile dvs. să se încarce cât mai repede posibil. Sunt foarte potrivite pentru magazine online sau aplicații web care au mulți vizitatori.