ClusterControl pentru Galera Cluster

ClusterControl pentru Galera Cluster

ClusterControl pentru Galera Cluster

  • acum un an
  • postat de: NSHOST

Clusterele Galera sunt o soluție de înaltă disponibilitate pentru MySQL, care oferă timp de funcționare ridicat al sistemului, fără pierderi de date și scalabilitate. ClusterControl simplifică implementarea și întreținerea setărilor tale Galera.

 

Oferind o vizualizare unificată a clusterelor de baze de date, ClusterControl oferă atât vizibilitate la nivelul întregului sistem, cât și capacitatea de a detalia anumite noduri. Acesta acoperă toate aspectele la care s-ar putea aștepta pentru o configurare Galera pregătită pentru producție.


 

Principalele avantaje Galera ClusterControl

Dependable Deployments. ClusterControl oferă funcționalități avansate de implementare, gestionare, monitorizare și scalare pentru a pune în funcțiune clusterele Galera.

Backups & Failover. ClusterControl oferă detectarea automată a erorilor, failover-ul și recuperarea automată a nodurilor individuale sau a clusterelor întregi. Avem chiar și capacitatea de a programa copii de rezervă logice sau fizice și de a restaura cu ușurință copiile de siguranță pe nodurile sau sistemele de bootstrap. 

Monitorizare avansată. Monitorizarea bazei de date într-un mediu distribuit acceptă mai mult decât nivelul bazei de date pentru a include componente de stivă, inclusiv sistemul de operare subiacent, stocarea, rețeaua și echilibrarea încărcării. Monitorizarea avansată de către ClusterControl vă oferă informații despre performanța întregii stive prin detectarea anomaliilor și avertizându-vă devreme asupra problemei.

Node management. ClusterControl aduce instrumentele de management de care avem nevoie pentru a ne menține bazele de date rulând la performanță maximă. Gestionarea nodurilor devine ușoară cu sarcini automate, opțiuni avansate de securitate și Dev Studio, unde ne putem crea proprii consilieri de baze de date pentru a vă personaliza în continuare setările.

Un administrator de baze de date știe că un sistem de baze de date rezistent necesită echilibratori de încărcare peste un Cluster Galera. Fiecare echilibrator de încărcare vine cu pași diferiți de instalare și configurare pentru a rula împreună cu Galera Cluster. ClusterControl acceptă HAProxy, ProxySQL, MaxScale și Keepalived și se ocupă de implementarea și gestionarea echilibratorilor de încărcare prin interfața ClusterControl.

Indiferent dacă suntem un expert Galera sau încă învățăm tehnologia, ClusterControl ne ajută să eliminăm complexitatea implementării și gestionării setărilor noastre Galera.

Soluțiile de găzduire în cloud sunt folosite din ce în ce mai mult în fiecare an și este ușor de înțeles de ce. Întreprinderile înțeleg beneficiile găzduirii în cloud și modul în care acestea le afectează activitatea. 
Pentru a lansa o nouă soluție, puteți achiziționa domeniile preferate la cele mai convenabile prețuri folosind soluția rapidă de înregistrare domenii  și să  investiți într-un plan de găzduire securizat și optim - alegând o soluție de hosting NSHOST web shared, VPS sau Cloud. Recomandă atenție deosebită strategiei de caching potrivite afacerii dvs pentru a asigura timpi optimi de încărcare a fiecărei pagini web.