Este Cloud Hosting cea mai bună soluție pentru afacerea ta?

Este Cloud Hosting cea mai bună soluție pentru afacerea ta?

Este Cloud Hosting cea mai bună soluție pentru afacerea ta?

  • acum un an
  • postat de: NSHOST

Găzduirea în cloud devine din ce în ce mai populară datorită funcționalităților sale simple și eficiente. Utilizată pentru a găzdui site-uri web, a gestiona baze de date ș.a., soluția cloud oferă găzduirea necesară pentru a rula un site web fără a achiziționa un server cu resurse fixe, fiind o soluție scalabilă la click-uri distanță.

Ce este găzduirea în cloud?

Găzduirea în cloud fiabilă este un instrument de afaceri cheie care transformă modul în care companiile stochează, accesează și partajează datele. Cloud hosting nu este doar pentru stocarea fotografiilor și videoclipurilor online. Este o componentă a unui model de afaceri care se întinde pe tot globul, iar unul dintre lucrurile extraordinare despre cloud este că întreprinderile mici, mijlocii și mari pot beneficia de el.

Furnizorii de găzduire în cloud oferă o modalitate eficientă pentru întreprinderi de a stoca în siguranță și de a-și accesa în siguranță datele prin intermediul unei interfețe software. În loc să stochezi datele pe serverul tău, stocarea datelor în cloud înseamnă utilizarea de software și servicii accesibile prin utilizarea internetului de pe orice dispozitiv.

Să presupunem că încă îți conduci afacerea pe un server și iei în considerare posibilitatea de a trece la găzduirea în cloud. În acest caz, o soluție excelentă este serviciul nostru de găzduire CLOUD. Cu toate acestea, dacă dorești să faci trecerea, trebuie să înțelegi elementele de bază și beneficiile pentru a profita pe deplin de ele.

Top 5 avantaje ale serviciilor de găzduire în cloud

Există multe avantaje în utilizarea soluțiilor de găzduire în cloud. În acest articol, am selectat câteva dintre ele pentru a ști la ce să te aștepți dacă vrei să folosești o soluție de găzduire în cloud.

  • Reducerea costurilor

Dacă deții o afacere mică sau mijlocie și bugetul este limitat, este posibil ca găzduirea de servere să nu fie opțiunea ideală pentru tine, deoarece prețul pentru hardware-ul și întreținerea serverului poate fi foarte scump. Prin urmare, găzduirea în cloud poate fi perfectă. Faptul de a avea costuri reduse este unul dintre cele mai importante beneficii ale utilizării găzduirii în cloud.

De asemenea, vei reduce costurile utilizând găzduirea în cloud deoarece nu vei avea nevoie de o echipă IT mare care să te ajute să gestionezi operațiunile centrului de date în cloud, iar echipa furnizorului de cloud te poate ajuta. De asemenea, se reduc și costurile legate de timpii morți, deoarece timpii morți sunt neobișnuiți în sistemele cloud și nu va trebui să cheltui timp sau bani pentru a rezolva eventualele probleme legate de timpii morți.

  • Securitate sporită

Fiecare afacere care operează online este preocupată de securitatea datelor sale. Prin urmare, găzduirea în cloud este excelentă, deoarece oferă o securitate mare. Furnizorii de servicii de găzduire în cloud aderă la liniile directoare de securitate standard din industrie, iar fiecare nod din cadrul găzduirii în cloud îți protejează datele. Aceștia oferă toate protecțiile de bază, cum ar fi criptarea, autentificarea și controlul accesului.

Majoritatea furnizorilor de găzduire în cloud adaugă apoi măsuri de securitate superioare la aceste caracteristici de securitate de bază pentru a spori protecția datelor în cloud și pentru a stoca datele în siguranță. Aceștia oferă caracteristici de securitate avansate, cum ar fi protecția SSL, criptarea datelor, copii de rezervă, resurse cu mai multe tenacități, autentificare cu mai mulți factori etc.

În plus, deoarece datele nu vor fi stocate pe unități fizice sau servere, este foarte dificil pentru oricine să le fure. Datele tale vor fi securizate de către furnizorul de găzduire în cloud cu un sistem complet de criptare și de securitate pentru autentificare.

  • Flexibilitate și scalabilitate

Resursele disponibile în cadrul găzduirii în cloud pot fi ușor adaptate pentru a satisface nevoile unui client și nu există constrângerile fizice ale unui singur server. Găzduirea în cloud este o opțiune excelentă deoarece oferă o mai mare flexibilitate întreprinderilor și le permite să își extindă sau să își reducă eficient și rapid departamentele IT în funcție de buget, indiferent dacă au nevoie de putere de calcul sau de spațiu de stocare suplimentar.

Găzduirea în cloud este perfectă pentru întreprinderile cu cerințe fluctuante sau în creștere de lățime de bandă, deoarece, fără a investi în infrastructura fizică, poți crește cu ușurință capacitatea cloud. Această scalabilitate reduce, de asemenea, pericolele legate de problemele operaționale interne și de întreținere.

  • Accesibilitate excelentă

Pentru întreprinderi, este cel mai convenabil atunci când instrumentele și resursele de afaceri sunt disponibile peste tot. Iar găzduirea în cloud face posibilă conectarea oricui, fie că este vorba de telefon sau de un birou, în interiorul companiei sau în străinătate. Găzduirea în cloud facilitează accesul la documente, fișiere backend, software și la site-ul web al companiei.

Cu ajutorul găzduirii în cloud, orice angajat poate lucra cu ușurință de la distanță și se poate conecta cu compania prin intermediul interfeței sale în cloud. Tot ce va avea nevoie este un dispozitiv care să se conecteze la internet. Infrastructura cloud stimulează productivitatea și eficiența organizației, asigurându-se că datele afacerii tale sunt întotdeauna accesibile.

  • Backup și recuperare de date

Atunci când utilizezi servicii de găzduire în cloud, tot ceea ce faci va fi stocat în cloud, ceea ce înseamnă că îți poți accesa datele de pe orice dispozitiv. Deoarece datele tale pot fi stocate în cloud fără a se ține cont de capacitate, acest lucru te ajută la backup și restaurare. Datele se schimbă și trebuie urmărite, astfel încât versiunile mai vechi ale software-ului sunt stocate în cazul în care este nevoie la un moment dat sau pentru recuperare.

Este dificil și uneori chiar imposibil să recuperezi datele de pe serverele deteriorate dacă dispozitivul fizic este grav avariat. Acest lucru poate cauza probleme pentru întreprinderi, iar acestea ar putea pierde date critice.

Cu toate acestea, când vine vorba de găzduire în cloud, aceste probleme sunt irelevante. Cu găzduirea în cloud, nu există riscul de a-ți pierde datele dacă îți deteriorezi calculatorul, deoarece datele salvate în cloud nu se vor pierde. De asemenea, datele de pe cloud sunt stocate în mai multe locații, ceea ce înseamnă că, chiar dacă există o problemă cu unul dintre serverele lor, datele tale sunt în siguranță, deoarece există o copie de rezervă.
 

Concluzie:

Dacă ai o afacere online, găzduirea în cloud, îți oferă diverse beneficii. Este grozavă pentru că oferă o securitate excelentă, flexibilitate, scalabilitate, accesibilitate și recuperare a datelor la un cost redus. Fiecare afacere poate evita multe probleme prin implementarea unei soluții bazate pe cloud.

Soluțiile de găzduire în cloud sunt folosite din ce în ce mai mult în fiecare an și este ușor de înțeles de ce. Întreprinderile înțeleg beneficiile găzduirii în cloud și modul în care acestea le afectează activitatea. 
Pentru a lansa o nouă soluție, puteți achiziționa domeniile preferate la cele mai convenabile prețuri folosind soluția rapidă de înregistrare domenii  și să  investiți într-un plan de găzduire securizat și optim - alegând o soluție de hosting NSHOST web shared, VPS sau Cloud. Recomandă atenție deosebită strategiei de caching potrivite afacerii dvs pentru a asigura timpi optimi de încărcare a fiecărei pagini web.