Găzduire servere în pandemie

Găzduire servere în pandemie

Găzduire servere în pandemie

  • acum 3 ani
  • postat de: NSHOST

O afacere care poate fi gestionată 95% remote și unde echipele lucrează fără probleme de acasă, asigurând timpii scurți de rezolvare a problemelor cu care și-au obișnuit deja clienții, poate supraviețui și chiar crește pe timpul unei pandemii fără probleme aparente.  Însă orice afacere este condusă și gestionată de oameni. Oameni care fac parte din comunități. Comunități care nu rămân imune. 

Sentimentul de siguranță este una dintre nevoile de bază ale omenirii și prin urmare a oricărui membru din orice comunitate. Această pandemie a reușit să spulbere mai repede sau mai târziu sentimentul de siguranță. Siguranța obținerii de alimente, apă potabilă, asigurarea unei locuințe în care fiecare familie să se simtă protejată - siguranța pe care credeam că o avem a început să se clatine. 

Primele afaceri afectate au fost cele care nu se puteau adapta rapid la munca remote și care nu puteau funcționa cu munca la distanță, trecând angajații în șomaj tehnic, concedii sau alte forme de inactivitate. Într-un context în care alimentele de bază și produsele de igienă dispăreau de pe rafturi, comercianții au găsit oportună  creșterea prețurilor pentru cele mai vânate produse, în condițiile în care prețul combustibilului a scăzut semnificativ. Frica de necunoscutul care urmează ne-a afectat mai mult sau mai puțin pe fiecare. Vedem români întorși acasă, vedem români care ar fi vrut să-și construiască un viitor în afara țării și nu mai pot risca acest lucru acum. Vedem granițe închise sau condiționări drastice pentru a putea călători. 

Auzim în fiecare zi de alte concedieri sau diminuări de venituri care, în contextul creșterilor de prețuri, reduc accelerat puterea reală de cumpărare din fiecare gospodărie. Suntem martorii efectului unei pandemii în 2020, când călătoriile intercontinentale și între comunități la îndemâna multor oameni accelerează transmiterea oricărui virus.

Partenerii noștri sunt afectați și noi suntem afectați de COVID-19. Ne străduim să rămânem optimiști, respectând măsurile impuse de specialiști și autorități pentru că vrem să contribuim la reducerea răspândirii acestui virus și relansarea economică mult așteptată. 

Ne-am echipat cu dezinfectanți, purtăm măști în spațiile închise, curățăm des obiectele cu care intrăm în contact și stăm la distanță unii de alții. Pentru că ne pasă de familiile noastre mai mult decât de noi, uneori și singura cale să-i protejăm este să rămânem sănătoși. 

Echipa NSHOST vă este alături și în această perioadă plină de încercări și vă pune la dispoziție servicii de găzduire pentru orice fel de business, fie el la început sau nu, pentru bloguri, site-uri de prezentare, magazine online, etc

Schimbarea pornește de la fiecare dintre noi, iar împreună putem trece peste orice, dacă vrem. #StaySafe