Găzduire VPS cu activare instantanee

Găzduire VPS cu activare instantanee

Găzduire VPS cu activare instantanee

  • acum 3 ani
  • postat de: NSHOST

Un server fizic găzduiește mai multe servere virtuale (VPS), fiecare server fiind izolat și independent de celelalte și în care beneficiezi de cea mai flexibilă și ușor de scalat soluție de găzduire. 

Când știi că ai nevoie de găzduire VPS?

  1. Vrei să-ți optimizezi SEO, eliminând "poluarea" produsă de vecinii mai mult sau mai puțin zgomotoși și vrei mai multe opțiuni de optimizare decât beneficiezi pe un server comun?
  2. Cu cât paginile tale se încarcă mai repede, cu atât scorul tău SEO crește, aducând trafic și vânzări suplimentare.
  3. Ai o soluție de e-commerce și vrei să crești performanța serverului pentru a le oferi clienților tăi cei mai buni timpi de încărcare a paginilor?
  4. Ai mai multe domenii într-o soluție de găzduire împărțită cu alte mii de platforme web, unde nu ai control suficient?
  5. Vrei mai multă flexibilitate pentru aplicațiile tale? Sau pur și simplu vrei să faci actualizarea aplicațiilor într-un mod mai eficient folosind acces SSH?
  6. Nu vrei să investești într-un server dedicat însă vrei performanță chiar și când platformele sunt consumatoare de resurse și ai nevoie de o configurație specială pentru ca experiența utilizatorilor tăi să nu fie afectată la accesări în paralel?
  7. Vrei să-ți securizezi accesul pe server folosind o soluție VPN (Virtual Private Network)?

În oricare din situațiile de mai sus, un Virtual Private Server (VPS) este soluția potrivită. Un astfel de server se comportă exact ca o mașină independentă, doar că este partiționată în mai multe servere virtuale, oferindu-ți securitate și flexibilitate maximă pentru platformele tale, în mod independent de 'vecinii' tăi și având control 100% pe spațiul găzduit. 

Recomandăm un VPS și când: 

  1. Nu vrei să împarți resursele CPU, RAM sau spațiu pe disc cu un număr uriaș de "locatari". 
  2. Vrei acces administrativ mai mare sau complet, inclusiv acces SSH pentru a putea face un set de operații mult mai complexe pe server.
  3. Ai nevoie de o soluție extrem de scalabilă, oferind maximum de extindere la nevoie la un simplu upgrade distanță, alegând exact ce capacitate RAM, CPU sau spațiu ți se potrivește la un moment dat.
  4. Te-ai săturat să cadă platforma doar pentru că un "co-locatar" folosește toate resursele serverului comun și vrei 99.9999% UP time.
  5. Securitatea a devenit mai importantă decât oricând înainte, mai ales după ce ai început să auzi tot mai des de amenzi aplicate în urma pierderilor de date personale și atacuri cibernetice tot mai dese.
  6. Nu vrei să aloci un buget uriaș pentru un server dedicat.

Cu soluția VPS doar decizi ce resurse ai nevoie și cu un simplu upgrade, beneficiezi de noua configurație. Vei putea gestiona serverul și platformele găzduite super ușor, din panoul de control de unde vei putea opri/restarta mașina virtuală, vei putea solicita soluții de VPN, PROXY, DNS etc. Totul este dinamic și activat instantaneu după efectuarea plătii cu card debit/credit sau PayPal. 

Nu ești un expert în securitate și rețelistică? Nicio problema. NSHOST îți asigură expertiza necesară și tot ce trebuie să faci este să faci este să alegi un pachet Cloud și apoi să deschizi un tichet cu tot ce ai nevoie. 

Vei putea face sau cere instalări de programe, extensii. Vei putea rula fișiere batch, vei beneficia de backup-uri zilnice, dar îți vei putea face și separat când vei vrea tu, la ce secțiune vei considera necesar. 

Este serverul tău privat. Poți avea acces complet sau poți delega partea de management experților NSHOST. Este alegerea ta în ce activități vrei să învestești timp.

Dacă ești aproape convins, dar eziți pentru că ultimele mutări de pe un server pe altul ți s-au părut obositoare, te anunțăm că avem serviciul "la cheie" în care experții noștri îți oferă serviciul de mutare în orice pachet de găzduire VPS Cloud cu management inclus. 

Vei descoperi că din momentul în care ai cerut serviciul și ai oferit accesul necesar mutării, echipa NSHOST îți asigură backup integral, mutare în siguranță atât pentru fișiere cât și pentru baze de date, emailuri, configurări de domenii cu minim downtime și la ore la care impactul este nesemnificativ.

Așadar, dacă vrei să te bucuri de beneficiile unui server dedicat dar la un cost mult mai mic și să plătești doar pentru ceea ce ai nevoie pe măsură ce afacerea ta crește, alege un server VPS. 

Rămâne să mai decizi care va fi furnizorul de servicii la care să apelezi. 

Poți oricând solicita detalii despre tehnologiile folosite pentru securizare, tipurile de procesoare, echipamente de stocare, etc. Poți urmări feedbackurile primite pentru suportul echipelor de hosting și mai ales timpii de răspuns. 

Noi suntem prezenți 24/7/365 și prioritatea clienților noștri devine prioritatea noastră.