Poziționare ca magazin cu extensia .shop

Poziționare ca magazin cu extensia .shop

Poziționare ca magazin cu extensia .shop

  • acum 11 luni
  • postat de: NSHOST

Ai un magazin și vrei să vinzi online? Ai putea lua în considerare o poziționare a site-ului tău începând chiar cu numele  domeniului ales.

 

Extensia generică de domeniu (generic Top Level Domain) ‘.shop’  a fost lansată abia în septembrie 2016, chiar dacă ideea de a lansa o astfel de extensie existăa încă din 1999 - când a avut loc prima tenativă de înregistrare în IAHC.

 

TLD-ul .shop nu este doar alegerea firească pentru servicii online și site-uri de cumpărături, ci este, de asemenea, o potrivire excelentă pentru comercianții offline care își construiesc o prezență online.

 

De ce să alegi .shop?

Poziționarea site-ului web ca un site de comerț electronic sau de vânzare cu amănuntul pentru utilizatorii de internet din întreaga lume se face rapid. Cuvântul magazin este înțeles și utilizat în multe limbi și culturi din întreaga lume. Fie că distribui produsele doar în România sau și peste hotare, te invităm să iei în calcul la alegerea domeniului magazinului tău și această extensie. 

Ca și substantiv și verb, .shop funcționează la fel de bine pentru centre comerciale, recenzii de cumpărături, ghiduri, bloguri și multe altele!

.shop este unul dintre cele mai căutate TLD-uri care au ieșit din noul program gTLD. Deja registratorii din întreaga lume au acceptat sute de mii de pre-înregistrări.

Din punct de vedere SEO ești câștigat din start pentru că ai un cuvânt de căutare important chiar în extensia domeniului tău.

 

Cum lansezi un site .shop în minute?

  1. Caută numele de domeniu dorit în site-ul get.shop

  2. cumpără domeniul găsit de la un registrator acreditat, alegând cel mai bun preț ( poți găsi multe domenii între 1.35$ și 10$) sau un registrator la care ai deja cont  dintre cei recomandați la pasul anterior

  3. achiziționează un plan de găzduire web NSHOST  

  4. gestionează domeniul achiziționat schimbând nameserverele în cele primite din planul de găzduire

  5. lansează un magazin online alegând o temă WordPress WooCommerce pe noul tău domeniu dedicat cumpărăturilor online

 

Nu mai sta pe gânduri și nu mai pierde timp căutând nume de domenii libere .com pentru că îți va lua mult mai mult timp și vei găsi nume mai lungi decât poți găsi cu extensia .shop. Echipa NSHOST îți stă la dispoziție dacă nu te descurci și ai nevoie de ajutor. 

 

Soluțiile de găzduire în cloud sunt folosite din ce în ce mai mult în fiecare an și este ușor de înțeles de ce. Întreprinderile înțeleg beneficiile găzduirii în cloud și modul în care acestea le afectează activitatea. 
Pentru a lansa o nouă soluție, puteți achiziționa domeniile preferate la cele mai convenabile prețuri folosind soluția rapidă de înregistrare domenii  și să  investiți într-un plan de găzduire securizat și optim - alegând o soluție de hosting NSHOST web shared, VPS sau Cloud. Recomandă atenție deosebită strategiei de caching potrivite afacerii dvs pentru a asigura timpi optimi de încărcare a fiecărei pagini web.