Training-urile se mută online: alege extensia .academy

Training-urile se mută online: alege extensia .academy

Training-urile se mută online: alege extensia .academy

  • acum 3 ani
  • postat de: NSHOST

Extensia de domeniu poate fi considerată ca numele de familie al domeniului tău. Când vrei să oferi angajaților sau clienților tăi un loc în care să învețe ușor, de oriunde și oricând, este o bună idee să folosești același domeniu cu o extensie intuitivă pentru o platformă de eLearning. 


Prin alegerea extensiei potrivite misiunii site-ului tău, practic asiguri bifarea următoarelor aspecte cu o singură mișcare:

  • ușor de reținut - alegând .academy, nu vei fi nevoit să lungești numele de brand cu o componentă care să inspire un loc de învățare pentru că această extensie te va poziționa ca expert în domeniul tău prin simpla sa utilizare

  • indexare mai bună în motoarele de căutare - un nume de domeniu relevant obiectivului site-ului tău va fi mai ușor de găsit de către audiența potrivită

  • branding boost și mai puține erori - pe lângă faptul că numele de domeniu este memorabil, numele scurte și folosirea aceluiași domeniu principal va ajuta la creșterea notorietății brandului tău. De asemenea, un alt avantaj este și faptul că un nume de domeniu mai scurt reduce riscul de a fi scris greșit de utilizatorii care își amintesc de brandul tău.

  • destinația de utilizare este foarte clară - nimeni nu poate intra pe un site cu extensia .academy fără să se aștepte la o formă de învățare online sau informații utile în acest scop, furnizate de către brandul cunoscut reprezentat de numele domeniului.



De unde achiziționezi extensia .academy ?


Sunt mai mulți registratori pentru ‘numele de familie’ .academy, printre care ar fi europeregistry.com, godaddy.com101domain.com și alte site-uri. Prețul de achiziție poate începe de la 6$-17$ în primul an și poate crește din al doilea an peste 100$, în funcție de numele de domeniu ales. 

Cum lansez o platformă de eLearning rapid și ieftin?


Dacă ai achiziționat deja numele de de domeniu, pașii sunt foarte simpli:

  1. Cumperi un plan de hosting eficientsecurizat și cât mai aproape de locul unde vei avea primii utilizatori. Poți începe o comparație între ofertele de găzduire web NSHOST și să alegi varianta pe care o preferi. Pe măsură ce numărul de participanți crește, vei avea nevoie de un pachet hosting mai puternic - un server VPS sau chiar server Cloud, în care delegi experților noștri toată partea de mentenanță a serverului tău.

  2. Schimbi nameserverele domeniului, indicând noul server. 

  3. Instalezi rapid o temă de educație dintr-o listă generoasă pe care o poți găsi direct în librăria WordPress sau cumpărată din themeforest.net (cum ar fi Academy theme)  sau chiar poți folosi o soluție open-source gratuită cum ar fi MoodleCourseSiteseFront și multe altele.


Pentru orice întrebări, îți stăm la dispoziție!