Wordpress - Prezentul şi Viitorul, Partea 1

Wordpress - Prezentul şi Viitorul, Partea 1

Wordpress - Prezentul şi Viitorul, Partea 1

  • acum 8 ani
  • postat de: nshost

Pentru majoritatea site-urilor pe care le realizăm, deseori alegem platforme tip open source. Și mai des, alegerea noastră se rezumă la aceeași platformă: WordPress. Concepută inițial că un sistem mai rapid și mai ușor pentru realizarea unui site tip Blog, acum WordPress a devenit cu mult mai mult decât începuturile sale; de la blog-uri simple la aplicații complexe, web designerii folosesc WordPress în cele mai variate scopuri.

Securitate

Orice site poate fi “spart.” nu contează dacă este WordPress, Drupal, Joomla, Prestashop sau vreo soluție customizata. Este responsabilitatea dezvoltatorului de a luă măsurile necesare pentru a face site-ul cât mai sigur cu putință.

SEO

Nu există limbaj de programare sau CMS “SEO friendly.” Doar platforme care sunt mai ușor de promovat decât altele. WordPress face acest lucru extrem de ușor prin caracterul sau open source și multitudinea de îmbunătățiri aduse gratuit de către utilizatori.

Back-Up

Deși companii precum NSHOST oferă soluții facile de back-up împreună cu pachețele de hosting, WordPress vine de asemenea cu destule plugin-uri ce permit back-up-ul și restaurarea unei versiuni anterioare.

Concluzie

Nu v-ați convins în privință versatilității platformei Wordpress? Nu-i nimic! Ne revedem în partea 2!